Απεργιακή προετοιμασία της ΓΣΕΕ

Για την καλύτερη και μαζικότερη συμμετοχή των εργαζομένων στη ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΗΣ ΠΕΜΠΤΗΣ 2 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2009, η ΓΣΕΕ πραγματοποιεί περιφερειακές συσκέψεις συνδικαλιστικών στελεχών ως εξής:
1. Σάββατο 7/3/09 στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου ΠΑΤΡΑΣ, στην οποία θα συμμετέχουν όλα τα συνδικαλιστικά στελέχη των πρωτοβάθμιων σωματείων του Νομού καθώς και τα Εργ. Κέντρα : Κορινθίας, Αργολίδας, Αρκαδίας, Λακωνίας, Μεσσηνίας, Ηλείας, Αιτωλοακαρνανίας.
2. Σάββατο 14/3/09 στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ, στην οποία θα συμμετέχουν όλα τα συνδικαλιστικά στελέχη των πρωτοβάθμιων σωματείων του Νομού καθώς και τα Εργ. Κέντρα : Πιερίας, Χαλκιδικής, Σερρών, Κιλκίς, Πέλλας, Ημαθίας, Φλώρινας, Κοζάνης, Γρεβενών, Καστοριάς.
3. Κυριακή 22/3/09 στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου ΡΕΘΥΜΝΟΥ, στην οποία θα συμμετέχουν όλα τα συνδικαλιστικά στελέχη των πρωτοβάθμιων σωματείων του Νομού καθώς και τα Εργ. Κέντρα : Ηρακλείου, Λασιθίου , Χανίων.
4. Δευτέρα 23/3/09 στην αίθουσα της ΓΣΕΕ στην οποία θα συμμετέχουν τα Εργατικά Κέντρα και οι Ομοσπονδίες του Λεκανοπεδίου Αττικής.
5. Σάββατο 28/3/09 στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ, στην οποία θα συμμετέχουν όλα τα συνδικαλιστικά στελέχη των πρωτοβάθμιων σωματείων του Νομού καθώς και τα Εργ. Κέντρα : Δράμας, Ξάνθης, Καβάλας, Έβρου.
Επίσης στελέχη της ΓΣΕΕ μαζί με στελέχη Εργατικών Κέντρων και Ομοσπονδιών θα επισκεφτούν παραγωγικές μονάδες σε βιομηχανικές ζώνες των νομών, για την καλύτερη ενημέρωση των εργαζομένων.

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ

 

Ετικέτες

Κοινοποίηση:

Τελευταία Νέα