Απαράδεκτες & Προκλητικές οι Απαιτήσεις

Η εκθεμελίωση των εργασιακών σχέσεων και των Συλλογικών συμβάσεων εργασίας τοποθετούνται ξανά στην ατζέντα της Τρόικα και των δανειστών, δυστυχώς με την ανοχή της κυβέρνησης.

Οι εργαζόμενοι δεν έχουν άλλα περιθώρια και δεν πρόκειται να αποδεχθούν ανατροπές των βασικών και θεμελιακών δικαιωμάτων που με αγώνες και θυσίες έχουν κατακτήσει.

Ας το κατανοήσουν όλοι εκείνοι που έχουν βάλει στο στόχαστρο αποκλειστικά τους ανθρώπους του μόχθου αφήνοντας στο απυρόβλητο τους φοροκλέπτοντες τους φοροδιαφεύγοντες και τις οικονομικά ισχυρές κοινωνικές ομάδες, ότι τα περιθώρια ανοχής και αντοχής των εργαζομένων έχουν εξαντληθεί προ πολλού.

Καλούμε την κυβέρνηση τους εργοδότες και την Τρόικα να εγκαταλείψουν κάθε σκέψη για μέτρα που θα επιβαρύνουν ακόμα περισσότερο τους εργαζόμενους, που θα εκτοξεύσουν την ανεργία, που θα βαθύνουν και θα διευρύνουν την ύφεση και την κρίση.

Είναι υποχρέωση της κυβέρνησης να αναλάβει τις ευθύνες της και να υπερασπιστεί τα δικαιώματα των εργαζομένων της χώρας και το θεσμό των Σ.Σ.Εργασίας.

Οι εργαζόμενοι με τον καθημερινό αγώνα τους θα ακυρώσουν στην πράξη τα αντεργατικά και αντιαναπτυξιακά αυτά μέτρα και θα περιφρουρήσουν τις Σ.Σ.Εργασίας.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ

Ετικέτες

Κοινοποίηση:

Τελευταία Νέα