ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΣΥΝΔΙΚΑΤΑ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
3/4/18

ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΣΥΝΔΙΚΑΤΑ

Με τη γνωστή τακτική της κατάληψης και μάλιστα σε ώρα τηλεοπτικής αιχμής, τα μέλη του ΠΑΜΕ επιχείρησαν για ακόμη μία φορά να διαστρεβλώσουν την πραγματικότητα, προσφέροντας υπηρεσίες στην κυβέρνηση αφού έχουν αναγάγει σε εχθρούς τους ίδιους τους εργαζόμενους.
Κατηγορούν τη ΓΣΕΕ για την υπογραφή της Εθνικής Γενικής Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας, μια υπογραφή που διασφαλίζει συλλογικές ρυθμίσεις και θεσμικά δικαιώματα των εργαζομένων, αγνοώντας σκοπίμως ότι άλλοι είναι εκείνοι οι οποίοι με νόμο απαγόρευσαν τις διαπραγματεύσεις οποιουδήποτε οικονομικού όρου, άλλοι δεσμεύτηκαν για κατάργηση αυτού του νόμου και επαναφορά του κατώτατου μισθού στα 751 και αυτοί βρίσκονται αλλού και όχι στο κτήριο της Συνομοσπονδίας.
Συνεχίζοντας μάλιστα τον ολισθηρό τους δρόμο και επιβεβαιώνοντας την επιλεκτική τους μνήμη, τα μέλη του ΠΑΜΕ ξεχνούν ότι όταν η ΓΣΕΕ υπέγραφε ΕΓΣΣΕ και κατώτατο μισθό 751 ευρώ, πριν τους απαράδεκτους μνημονιακούς νόμους, εκείνοι μιλούσαν για αυξήσεις όσο ένα κουλούρι και πάλι τότε έκαναν επίθεση στους ίδιους τους συναδέλφους τους.
Οι αντίπαλοι των εργαζομένων είναι όσοι εφαρμόζουν αντεργατικούς νόμους, όσοι κυβερνούν υποτασσόμενοι στις μνημονιακές εντολές και όχι οι εργαζόμενοι που έχουν διαφορετική στρατηγική και αντίληψη από αυτή που ορίζει κάθε κομματική γραμμή.
Οι διχαστικές συμπεριφορές, το μόνο που καταφέρνουν είναι να κάνουν τους κυβερνώντες να τρίβουν τα χέρια τους αφού απαλλάσσονται από τις ευθύνες τους τις οποίες το ΠΑΜΕ ρίχνει στις πλάτες των συναδέλφων που δεν συμφωνούν με την κομματικά χειραγωγούμενη τακτική τους.

                                                                                                        ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ

Ετικέτες

Κοινοποίηση:

Τελευταία Νέα