Αντιδημοκρατική επίθεση του Αντινομάρχη Θεσ/νίκης

Η ΓΣΕΕ καταδικάζει την απαράδεκτη και αντιδημοκρατική συμπεριφορά και φρασεολογία του Αντινομάρχη Θεσ/νίκης Δ. Ψωμιάδη κατά των εργαζομένων και του Προεδρείου του Ε.Κ.Θ.

Σε επίσκεψη στη Νομαρχία Θεσ/νίκης, για συμπαράσταση και αλληλεγγύη του Νομάρχη Θεσ/νίκης προς τους επί μήνες απλήρωτους και υπό τον κίνδυνο απόλυσης εργαζομένων της Ενωμένης Κλωστοϋφαντουργίας, οι οποίοι εμπαίζονται από τον Υπουργό Οικονομίας και Οικονομικών, εισέπραξαν το χαρακτηρισμό “φασίστες” και “φασιστικό” το συνδικαλιστικό κίνημα από τον Αντινομάρχη Δ. Ψωμιάδη.

Τέτοιου είδους υβριστικοί και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί για τους εργαζόμενους και το Συνδικαλιστικό Κίνημα της χώρας μας, που διεκδικούν τη λειτουργία των εργοστασίων και το δικαίωμα στην εργασία προκαλούν οργή και αγανάκτηση, για αυτό καταδικάζονται από το σύνολο της κοινωνίας μας.

Οι εργαζόμενοι όλης της χώρας και ιδιαίτερα του Νομού Θεσ/νίκης που βιώνουν την ανεργία, τη φτώχεια και την ανέχεια θα συνεχίσουν τον αγώνα και τις κινητοποιήσεις τους μαζί με τους εκπροσώπους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης που έχουν το χρόνο, τη διάθεση και την ευαισθησία να ασχοληθούν και με τα πραγματικά κοινωνικά προβλήματα της περιοχής τους.

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ

 

Ετικέτες

Κοινοποίηση:

Τελευταία Νέα