Αγωνιστική Κινητοποίηση των Εργαζομένων στα Ναυπηγεία

 H ΓΣΕΕ στηρίζει τις κινητοποιήσεις των εργαζομένων στα ναυπηγεία Σκαραμαγκά, Ελευσίνας και Νεωρίου Σύρου οι οποίοι έχουν προγραμματίσει για αύριο Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2011, 4ωρη προειδοποιητική στάση εργασίας από τις 10:00π.μ με συγκέντρωση στην Πλατεία Κλαυθμώνος 11:00 π.μ. και πορεία στο Υπουργείο Οικονομικών (Σύνταγμα).

Το μέλλον και η προοπτική των ναυπηγείων αποτελούν μείζον θέμα για τους εργαζόμενους στους οποίους αφενός μεν οφείλονται δεδουλευμένα και αφετέρου έχουν να αντιμετωπίσουν την απειλή της εκ περιτροπής εργασίας 2 ημερών από την αρχή του νέου έτους.

Καλούμε τις διοικήσεις των ναυπηγείων και την κυβέρνηση να αναλάβουν άμεσα πρωτοβουλίες ώστε να αρθεί το αδιέξοδο μέσω της υλοποίησης κατασκευαστικών προγραμμάτων από τα ναυπηγεία της χώρας και της δημιουργίας ενιαίου φορέα Ναυπηγικής Βιομηχανίας, που αποτελούν και πάγια αιτήματα των εργαζομένων.

Η ΓΣΕΕ ζητά την άμεση λύση των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι ,προβλήματα για τα οποία δεν φέρουν οι ίδιοι καμία ευθύνη και για την αντιμετώπιση τους είναι αποφασισμένοι να συνεχίσουν και να κλιμακώσουν τον αγώνα τους.

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ

Κοινοποίηση:

Τελευταία Νέα