Αγωνιστική Αντίδραση των Εργαζομένων

Σε έκτακτη σύσκεψη της ΓΣΕΕ και των συνδικαλιστικών Στελεχών, Ομοσπονδιών και Εργατικών Κέντρων Αττικής, που έγινε σήμερα Πέμπτη 4/3, με θέμα τα οικονομικά μέτρα της Κυβέρνησης αποφασίστηκαν τα εξής:

1. Οι εργαζόμενοι εκφράζουν την έντονη και ριζική διαφωνία τους στα άδικα, μονομερή οικονομικά μέτρα που επιβαρύνουν δραματικά τους εργαζόμενους, τους συνταξιούχους και τους ανέργους, αφήνοντας στο απυρόβλητο τους επιχειρηματίες, τους έχοντες και κατέχοντες.

2. Τα προβλήματα στην πραγματική οικονομία θα διογκωθούν ανησυχητικά ενώ η βύθιση στην ύφεση και η έκρηξη της ανεργίας είναι προ των πυλών.

Ως άμεση αντίδραση διαμαρτυρίας οι εργαζόμενοι πραγματοποιούν αύριο Παρασκευή 5 Μαρτίου, Πανελλαδική 3ωρη Στάση Εργασίας από τις 12:00 έως τις 15:00 και συγκέντρωση στις 13:00 στο Σύνταγμα. Όσες ομοσπονδίες ή Εργατικά Κέντρα έχουν τη δυνατότητα για 24ωρη απεργία έχουν την κάλυψη της ΓΣΕΕ.

Τις αμέσως επόμενες ημέρες τα όργανα διοίκησης της ΓΣΕΕ θα αποφασίσουν την περαιτέρω κλιμάκωση του αγώνα.

Το μέγεθος και η σοβαρότητα των προβλημάτων, επιβάλουν την μέγιστη δυνατή ΕΝΟΤΗΤΑ στη δράση όλων των εργαζομένων για την από κοινού αντιμετώπιση αυτών των μέτρων.

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ!
ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ 13:00 ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ

Κοινοποίηση:

Τελευταία Νέα