ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ-Η ΓΣΕΕ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΑ ΛΙΠΑΣΜΑΤΑ ΚΑΒΑΛΑΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
16/5/16

Η ΓΣΕΕ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΑ ΛΙΠΑΣΜΑΤΑ ΚΑΒΑΛΑΣ

H ΓΣΕΕ στηρίζει τον αγώνα των εργαζομένων των Λιπασμάτων Καβάλας, οι οποίοι αντιστέκονται στις παράλογες και παράνομες απαιτήσεις της εργοδοσίας.
Η Διοίκηση της εταιρίας, μετά τις απολύσεις μόνιμου προσωπικού και την πολιτική των περικοπών, ζητά από τους εργαζόμενους να αποχωρήσουν οικειοθελώς από τη δουλειά τους και με δόλωμα οικονομικά κίνητρα, να τους επαναπροσλάβει ως εργολαβικούς.
Η Συνομοσπονδία μαζί με την Ομοσπονδία Εργατοϋπαλλήλων Χημικής Βιομηχανίας και το Εργατικό Κέντρο Καβάλας, βρίσκονται στο πλευρό των εργαζομένων και θα αντιπαλέψουν με κάθε μέσο και τρόπο αυτές τις απαράδεκτες εργοδοτικές πρακτικές, οι οποίες οδηγούν στην εξαθλίωση των εργαζομένων, καταστρατηγώντας κάθε εργασιακό τους δικαίωμα.
Καλούμε το Υπουργείο Εργασίας και τους ελεγκτικούς του μηχανισμούς, να παρέμβουν άμεσα ώστε να σταματήσουν αυτές οι απαράδεκτες αποφάσεις σε βάρος των εργαζομένων, τόσο στα Λιπάσματα Καβάλας όσο και σε κάθε επιχείρηση που εκμεταλλεύεται την κατάσταση στην αγορά εργασίας για να αυξήσει τα κέρδη της.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ

Ετικέτες

Κοινοποίηση:

Τελευταία Νέα