ΔΗΛΩΣΗ Γ.ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕΤΑ ΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΕΙΟΥ ΤΗΣ ΓΣΕΕ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

15/2/2016

ΔΗΛΩΣΗ Γ.ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ
ΜΕΤΑ ΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΕΙΟΥ ΤΗΣ ΓΣΕΕ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Καλωσορίσαμε στα γραφεία μας, τον αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης και πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας και με την ευκαιρία αυτή τον συγχαρήκαμε και του ευχηθήκαμε δύναμη μετά την εκλογή του σ΄αυτό το αξίωμα.
Συζητήσαμε για το επίμαχο ζήτημα της περιόδου ,το ασφαλιστικό. Είπαμε τις απόψεις μας, ότι αυτό που φέρνει η Κυβέρνηση δεν είναι ένα ασφαλιστικό νομοσχέδιο αλλά μια δημοσιονομική διευθέτηση με έντονα φορολογικά στοιχεία .Δε μπορεί να δώσει καμία λύση στο μείζον πρόβλημα της κοινωνικής ασφάλισης και ζητούμε να την προωθήσει αυτή τη θέση το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης καθώς και τα άλλα κόμματα της δημοκρατικής αντιπολίτευσης που επισκέφθηκαν τη ΓΣΕΕ .Σε αντίθεση με την Κυβέρνηση που συνομιλεί μόνο με τους εργοδότες .
Να προωθήσει αυτή τη θέση ,να αποσυρθεί το νομοσχέδιο, η χώρα να είναι συνεπής στις δημοσιονομικές υποχρεώσεις της και να καθίσουμε να κάνουμε έναν εκτεταμένο κοινωνικό και πολιτικό διάλογο, ώστε να βρούμε τις μεταρρυθμίσεις εκείνες που θα κάνουν το σύστημα και βιώσιμο και κοινωνικά αποτελεσματικό.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ

Ετικέτες

Κοινοποίηση:

Τελευταία Νέα