Δίωξη κατά του Προέδρου της ΓΣΕΕ

Η Δημοκρατία και οι πολιτικές ελευθερίες στη χώρα μας έχουν κατακτηθεί με αίμα και θυσίες και για αυτό είναι οι ιερές παρακαταθήκες για όλους μας και ιδιαίτερα για τους εκπροσώπους μαζικών και συλλογικών οργάνων.
Ιδιαίτερα στις σημερινές συνθήκες όπου πολλές κατακτήσεις διακυβεύονται και αμφισβητούνται, η προάσπιση των δημοκρατικών και πολιτικών ελευθεριών, ξαναγίνεται κυρίαρχο και βασικό συστατικό της Δημοκρατίας μας για αυτό και η υπεράσπισή της είναι υποχρέωση όλων μας.
Η εμμονή στην εκδίκαση της δίωξης κατά του Προέδρου της ΓΣΕΕ, Γιάννη Παναγόπουλου ο οποίος ΔΙΚΑΖΕΤΑΙ την ΤΡΙΤΗ 24/3/09 για «διακεκριμένη φθορά πράγματος που χρησιμεύει για κοινό όφελος» ! γιατί με εντολή του σκεπάστηκε συμβολικά με σακούλα σκουπιδιών μία (1) κάμερα παρακολούθησης την ημέρα της μεγαλύτερης απεργιακής συγκέντρωσης για το ασφαλιστικό στο Πεδίον Aρεως, αποτελεί πολιτικό ολίσθημα!
Η Κυβέρνηση με τους κατασταλτικούς μηχανισμούς συνέλαβε τους εργαζόμενους, οι οποίοι με εντολή του Προέδρου της ΓΣΕΕ προχώρησαν σε μια ενέργεια να “κουκουλώσουν” την κάμερα συμβολικά. Ενώ δεν έχει συλλάβει ούτε έναν από όσους κάνουν βανδαλισμούς και καταστροφές!
Η απόφαση και η εντολή του Προέδρου της ΓΣΕΕ εκπορεύτηκε από τη βαθειά πολιτική και δημοκρατική πεποίθηση ότι η παρακολούθηση και καταγραφή των πολιτών είναι παράνομη, αντισυνταγματική και αντίθετη με την απόφαση της Αρχής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων.
Η ΓΣΕΕ και ο Πρόεδρος της Συνομοσπονδίας είναι αποφασισμένοι να συνεχίσουν και να εντείνουν τη δράση και τη ριζική αντίθεσή τους σε μέτρα αστυνομοκρατίας και περιορισμού των δημοκρατικών μας δικαιωμάτων.

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ
 

Ετικέτες

Κοινοποίηση:

Τελευταία Νέα