Δήλωση του Προέδρου της ΓΣΕΕ μετά τη συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατικής Αριστεράς

Συναντηθήκαμε με τον Πρόεδρο και την ηγεσία του κόμματος της Δημοκρατικής Αριστεράς. Εκθέσαμε τις απόψεις και τις διεκδικήσεις μας ενόψει της Διεθνούς Εκθεσης Θεσσαλονίκης για τα μεγάλα ζητήματα που αφορούν κυρίως στην εργασία και στην πορεία του τόπου μας. Διαπιστώθηκε συμφωνία σε πολλά σοβαρά ζητήματα.

Το σημαντικό είναι, οι κοινωνικές και πολιτικές δυνάμεις του τόπου να συστρατευθούν σε μια πορεία δυναμικής υπέρβασης του μνημονίου το οποίο καθηλώνει την ελληνική οικονομία, τη θέτει σε βαθειά ύφεση ενώ τους εργαζομένους, τους μισθωτούς και τα κοινωνικά στρώματα που πλήττονται τα φέρνει κυριολεκτικά σε απόγνωση.

Απαιτείται μια μεγάλη πολιτική και κοινωνική συμμαχία για να ξεφύγουμε από τη μέγγενη του μνημονίου θέτοντας όμως σαφείς όρους, σαφείς προϋποθέσεις για την εργασία, τους ανέργους και τους χαμηλοσυνταξιούχους.

Ευχαριστούμε για την επίσκεψη της Δημοκρατικής Αριστεράς στη ΓΣΕΕ και να ευχηθώ καλή επιτυχία στην δημιουργική και ελπιδοφόρα προσπάθεια που ξεκινά το κόμμα της Δημοκρατικής Αριστεράς.

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ

Ετικέτες

Κοινοποίηση:

Τελευταία Νέα