Δήλωση Προέδρου ΓΣΕΕ Γ.Παναγόπουλου

Στο πλαίσιο της Σύσκεψης των Ομοσπονδιών και Εργατικών Κέντρων της Αττικής, απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων ο Πρόεδρος της ΓΣΕΕ συν.Γιάννης Παναγόπουλος δήλωσε: 

H κυβέρνηση σε μια δήθεν διαπραγμάτευση με την Τρόικα οργανώνει τον σφαγιασμό των εργασιακών κοινωνικών και ασφαλιστικών δικαιωμάτων του ελληνικού λαού. 

Τα συνδικάτα οργανώνουμε τον αγώνα μας για μια μεγάλη Πανελλαδική Γενική Απεργία που θα αποτελέσει κραυγή αγανάκτησης και διαμαρτυρίας αλλά και κραυγή απόγνωσης για όσα ετοιμάζουν για μας χωρίς εμάς. 

Ερώτηση δημοσιογράφου: Η θέση της ΓΣΕΕ σχετικά με τη γνωστοποίηση στην παρούσα φάση κατάργησης της συνδικαλιστικής σύνταξης ήταν έντονη. Τι ακριβώς συμβαίνει με το συγκεκριμένο ζήτημα;

Απάντηση: Ο Υπουργός Εργασίας με ένα απίθανο επικοινωνιακό τέχνασμα ανακάλυψε δήθεν συνδικαλιστικές συντάξεις στα συνδικαλιστικά στελέχη. 

Πληροφορούμε τον ελληνικό λαό ότι ούτε ένας εν ενεργεία συνδικαλιστής δεν δικαιούται και δε θα πάρει τέτοια σύνταξη.

Δεν προβλέπεται από πουθενά, δεν υπάρχει καμία τέτοια νομοθέτηση. 

Ο κύριος Υπουργός με πρόθυμα ορισμένα μέσα ενημέρωσης προσπαθεί και ενόψει της Γενικής Απεργίας να δημιουργήσει ένα ακόμη πρόβλημα στα συνδικάτα, στην οργανωμένη έκφραση των Ελλήνων εργαζομένων . 

Τον αφήνουμε στην κρίση όσων γνωρίζουν και όσων πραγματικά καταλαβαίνουν τι γίνεται. 

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ

Ετικέτες

Κοινοποίηση:

Τελευταία Νέα