Δήλωση του Προέδρου της ΓΣΕΕ, Γιάννη Παναγόπουλου για την αγωνιστική δράση της ΓΣΕΕ

«Πραγματοποιήσαμε κοινή σύσκεψη η ΓΣΕΕ και η ΑΔΕΔΥ προκειμένου να συντονίσουμε τα αγωνιστικά βήματά μας για να αντιμετωπίσουμε μια απαράδεκτη, καταστροφική, χωρίς προοπτική πολιτική που ασκεί η κυβέρνηση και η Τρόικα. Η πολιτική αυτή κατεδαφίζει ότι έχει απομείνει όρθιο.

Είμαστε σταθερά μονίμως και αδιαλείπτως σε διαρκή ρήξη μ αυτές τις πολιτικές. Σαν άμεση απάντηση η κοινή μας σύσκεψη αποφάσισε στις 5 του Οκτώβρη να πραγματοποιήσουμε Γενική απεργία στο δημόσιο τομέα στον ευρύτερο δημόσιο τομέα και στις ΔΕΚΟ. Ενδιαμέσως και μέχρι τις 19 του Οκτώβρη οπότε και θα πραγματοποιήσουμε Γενική Πανεργατική Απεργία θα αναπτύξουμε δράσεις σε όλη την περιφέρεια και σε όλους τους κλάδους.

Ο αγώνας μας απέναντι σε μια πολεμική ιαχή της τρόικα και της κυβέρνησης θα είναι ανειρήνευτος. Θα συνεχίσουμε για όσο χρειαστεί. Αμέσως μετά από την πραγματοποίηση της πανεργατικής απεργίας, σε κοινή σύσκεψη ξανά ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ θα καθορίσουμε τα περαιτέρω βήματα του αγώνα μας.

Αν η κυβέρνηση, αν η Τρόικα απειλούν την κοινωνία ότι έχει μπροστά της ένα μαραθώνιο, πρέπει να ξέρoυν ότι και η απάντησή μας θα είναι ένας αγωνιστικός μαραθώνιος.»

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ

Ετικέτες

Κοινοποίηση:

Τελευταία Νέα