ΤΟ ΠΑΜΕ ΔΙΑΛΥΕΙ ΑΚΟΜΗ ΕΝΑ ΣΥΝΕΔΡΙΟ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
4/11/19
ΤΟ ΠΑΜΕ ΔΙΑΛΥΕΙ ΑΚΟΜΗ ΕΝΑ ΣΥΝΕΔΡΙΟ

Το ΠΑΜΕ για ακόμη μία φορά στρέφεται κατά του οργανωμένου συνδικαλιστικού κινήματος.
Αγνοώντας κάθε δημοκρατική διαδικασία ακύρωσε και το Συνέδριο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων στο Μέταλλο, οδηγώντας την ΠΟΕΜ σε διορισμένη Διοίκηση.
Παρά το γεγονός ότι το δικαστήριο απέρριψε αίτημα της ΔΑΣ (ΠΑΜΕ) για ακύρωση 12 Σωματείων της ΠΟΕΜ, ορίζοντας ότι οι 20 αντιπρόσωποι από τα συγκεκριμένα σωματεία νομιμοποιούνται να μετέχουν στις αρχαιρεσίες, το ΠΑΜΕ με το έτσι θέλω και φυσικά παρανομώντας δεν επέτρεψε την συμμετοχή τους στο Συνέδριο.
Με τις γνωστές πλέον τραμπούκικες συμπεριφορές, εκφοβίζοντας υπαλλήλους της Ομοσπονδίας -μέχρι και τον δικαστικό αντιπρόσωπο- διέλυσαν μία δημοκρατική διαδικασία εμποδίζοντας την ελεύθερη συνδικαλιστική έκφραση.
Η τακτική πλέον είναι γνωστή και προβλέψιμη. Βαφτίζονται «νόθοι» οι σύνεδροι όλων των υπολοίπων παρατάξεων, εν συνεχεία γίνεται μία αβάσιμη προσφυγή στα δικαστήρια η οποία και απορρίπτεται, ακολούθως καταγγέλλεται η «αστική δικαιοσύνη» για «δικαστικό πραξικόπημα» και μετά «χαρτογραφείται» ο χώρος του συνεδρίου, καταλαμβάνεται και διαλύεται το συνέδριο.
Για ποιους τελικά αγωνίζεται το ΠΑΜΕ αφήνοντας τους εργαζόμενους που αντιμετωπίζουν πολλά και σοβαρά προβλήματα χωρίς εκπροσώπηση, αφήνοντας ολόκληρους παραγωγικούς κλάδους χωρίς διεκδίκηση- διαπραγμάτευση ΣΣΕ;
Σε ποιους προσφέρει υπηρεσίες όταν στρέφεται εναντίον του οργανωμένου συνδικαλιστικού κινήματος;
Το ΠΑΜΕ και ο πολιτικός καθοδηγητής τους είναι προφανές ότι έχουν δυσανεξία στη ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.
Γι΄αυτό στρέφονται παντού και πάντα εναντίον των πυλώνων της Δημοκρατίας.
Η βία και ο τραμπουκισμός είναι τα μόνα «όπλα» τους.
Διαλύουν τα οργανωμένα συνδικάτα για να εμφανίζονται ως εργολάβοι των εργατικών συμφερόντων και να κάνουν τα αλισβερίσια τους πότε με εργοδότες και πότε με το πολιτικό σύστημα.
Τι λέει γι΄αυτή την ΑΝΟΜΙΑ και τη ΒΙΑ εναντίον των Δημοκρατικών Θεσμών η Εκτελεστική Εξουσία;

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ

Ετικέτες

Κοινοποίηση:

Τελευταία Νέα