Συνέντευξη Τύπου ΓΣΕΕ, παρουσίαση θέσεων και έρευνας ΙΝΕ/ΓΣΕΕ στη ΔΕΘ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

8/9/21

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΓΣΕΕ, ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΘΕΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΡΕΥΝΑΣ ΙΝΕ/ΓΣΕΕ ΣΤΗ ΔΕΘ

Σας αποστέλλουμε το πρόγραμμα για τη Συνέντευξη Τύπου της ΓΣΕΕ και την παρουσίαση της έκθεσης του ΙΝΕ/ΓΣΕΕ, τα οποία θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου στη Θεσσαλονίκη.
Συγκεκριμένα, στις 9:30 το πρωί της Παρασκευής, το Προεδρείο και Μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής της Συνομοσπονδίας θα παραχωρήσουν, στο ξενοδοχείο Grand Hotel Palace (Μοναστηρίου 305), Συνέντευξη Τύπου για τις προοπτικές και τις νέες προκλήσεις στην αγορά εργασίας και τις θέσεις των συνδικάτων.
Στις 12:00, στο ίδιο μέρος, το Ινστιτούτο Εργασίας της ΓΣΕΕ, με τη παρουσία του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας κ.Απόστολου Τζιτζικώστα και του Δημάρχου Θεσσαλονίκης κ.Κωνσταντίνου Ζέρβα, θα παρουσιάσει τις θέσεις του για την οικονομία και Εργασία στη μετα-πανδημική εποχή και θα δώσει στη δημοσιότητα έρευνα για τις επιπτώσεις της πανδημίας στην αγορά εργασίας στην Κεντρική Μακεδονία.
Η Συνέντευξη Τύπου και η έρευνα του ΙΝΕ/ΓΣΕΕ θα μεταδοθούν μέσω live streaming από το κανάλι της ΓΣΕΕ στο YouTube και από τη σελίδα της στο Facebook.
Η έρευνα του ΙΝΕ θα μεταδοθεί παράλληλα και από τη σελίδα του Ινστιτούτου Εργασίας.
Για την είσοδο στο χώρο της συνέντευξης και της εκδήλωσης του ΙΝΕ, θα τηρηθούν αυστηρά τα υγειονομικά πρωτόκολλα βάσει της τελευταίας Κοινής Υπουργικής Απόφασης.
Youtube: https://youtu.be/SNq4IJn6X6A
Facebook: https://www.facebook.com/gsee.gr/live_videos/

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Download [318.23 KB]

Ετικέτες

Κοινοποίηση:

Τελευταία Νέα