Η ΣΤΑΛΙΝΙΚΗ-ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΜΑΦΙΑ ΑΠΕΙΛΕΙ ΚΑΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΙ ΤΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΣΥΝΔΙΚΑΤΑ ΔΕ ΘΑ ΥΠΟΚΥΨΟΥΝ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
18/9/19
Η ΣΤΑΛΙΝΙΚΗ-ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΜΑΦΙΑ ΑΠΕΙΛΕΙ ΚΑΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΙ
ΤΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΣΥΝΔΙΚΑΤΑ ΔΕ ΘΑ ΥΠΟΚΥΨΟΥΝ

Καταγγέλλουμε τις ωμές και απροκάλυπτες ενέργειες των στελεχών, του επιχειρησιακού βραχίονα του ΚΚΕ, του ΠΑΜΕ Καραντούσα Μανώλη (μέλος Διοίκησης της Συνομοσπονδίας) και του προέδρου του κομματικού Συνδικάτου Οικοδόμων Ηρακλείου Κρήτης Γωνιανάκη Γιάννη, εναντίον του Οργανωτικού Γραμματέα της ΓΣΕΕ Ευάγγελου Μουτάφη.
Συγκεκριμένα, σήμερα, οι δύο αυτοί κομματικοί συνδικαλιστές τηλεφώνησαν στον Οργανωτικό Γραμματέα και τον απείλησαν γιατί δε συντάσσεται με την άποψη της σταλινικής -κομματικής μαφίας ως προς τον προσδιορισμό της ημερομηνίας της απεργιακής κινητοποίησης.
ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΤ΄ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΥΣ
ΔΕΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΟΥΜΑΣΤΕ – ΔΕΝ ΕΚΒΙΑΖΟΜΑΣΤΕ
Οι απειλές τους θα πέσουν στο κενό και οι απειλούντες στη Δημοκρατία, την οποία εμείς εμπιστευόμαστε κρίνονται από το Νόμο όπου και θα προσφύγουμε.
ΣΤΑ ΣΥΝΔΙΚΑΤΑ και τη ΓΣΕΕ έχουν συντριπτική πλειοψηφία οι δημοκράτες συνδικαλιστές (όλων των άλλων παρατάξεων) και δε θα υποκλιθούν στην κομματική-σταλινική μαφία των τραμπουκισμών, των εξυβρίσεων και των απειλών.
Η ΓΣΕΕ, με δεδομένη τη βίαιη κατάλυση του Τακτικού της Συνεδρίου, αδυνατεί ακόμη τυπικά να προκηρύξει Γενική Πανελλαδική Απεργία, στηρίζει με κάθε διαθέσιμο μέσο τις κινητοποιήσεις και τον απεργιακό αγώνα των Ομοσπονδιών και Εργατικών Κέντρων της χώρας προκειμένου να αποκρούσουμε όλες εκείνες τις προωθούμενες παρεμβάσεις που υπονομεύουν διαλυτικά τις Ελεύθερες Συλλογικές Διαπραγματεύσεις και υποβαθμίζουν καίρια τη θέση της εργατικής πλευράς.
Η Συνομοσπονδία μαζί με τις εκατοντάδες πρωτοβάθμιες και δευτεροβάθμιες οργανώσεις που υπάγονται στη δύναμη της βρίσκονται σε θέσεις μάχης, στην πρώτη γραμμή, προς πλήρη απογοήτευση του ΠΑΜΕ και των κομματικών εντολοδόχων του.
Είναι ξεκάθαρο ότι όσο στο ΚΚΕ-ΠΑΜΕ βλέπουν την επιρροή τους στις συλλογικότητες και στον κόσμο της μισθωτής εργασίας να υποχωρεί, τόσο θα επιστρατεύουν τακτικές υποκόσμου, πρακτικές που παραπέμπουν σε «κόμμα νόστρα».
Τα Δημοκρατικά Συνδικάτα και οι εκατοντάδες χιλιάδες εργαζόμενοι μέλη τους, που εδώ και χρόνια έχουν αποδοκιμάσει τα διασπαστικά τους τερτίπια, περιθωριοποιούν τώρα και τις τραμπουκικές μεθόδους τους, μέσω των οποίων προσφέρουν «αβασάνιστα» υπηρεσίες σε εργοδότες και κυβερνήσεις.
Το διχαστικό τους αφήγημα και η τάχα «καθαρότητά» τους δεν πείθουν, πλέον, ούτε τα στελέχη τους.
Όλοι μαζί, λοιπόν, δίνουμε δυναμικά το παρών και πυκνώνουμε τις γραμμές των Συνδικάτων στις κρίσιμες κινητοποιήσεις απέναντι σ΄ ένα Νομοσχέδιο που στοχεύει στην περαιτέρω απαξίωση του Συστήματος των Συλλογικών Συμβάσεων καταστρατηγώντας θεμελιώδεις αρχές του.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ

Ετικέτες

Κοινοποίηση:

Τελευταία Νέα