Η ΓΣΕΕ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

5/10/17

Η ΓΣΕΕ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ

Η ΓΣΕΕ στηρίζει τον αγώνα των συνταξιούχων της χώρας, οι οποίοι έχουν ξεκινήσει δεκαήμερο κινητοποιήσεων με διαδηλώσεις και πορείες σε όλη την Ελλάδα.
Οι δραματικές περικοπές στις συντάξεις, οι αντιασφαλιστικοί νόμοι, οι απαράδεκτες διατάξεις περί χηρείας, η καθυστέρηση στην έκδοση των συντάξεων, τα προβλήματα στην περίθαλψη και γενικότερα τα μνημονιακά μέτρα που έχουν οδηγήσει στη φτώχεια και στην εξαθλίωση και τους απόμαχους της δουλειάς, βρίσκονται στο επίκεντρο του Πανελλαδικού κύκλου κινητοποιήσεών τους. Κινητοποιήσεις που συνεχίζονται αύριο Παρασκευή με συγκέντρωση διαμαρτυρίας στις 9 το πρωί έξω από το κτίριο του Συμβουλίου της Επικρατείας (Πανεπιστημίου 47-49), όπου και θα συζητηθεί στην Ολομέλεια του ΣτΕ, η αίτηση ακύρωσης των συνταξιουχικών οργανώσεων κατά του νόμου Κατρούγκαλου. Αύριο θα πραγματοποιηθεί και συγκέντρωση διαμαρτυρίας στα Γιάννενα, τη Δευτέρα στην Κοζάνη, την Τρίτη σε Χανιά και Θεσσαλονίκη και την Τετάρτη 11 Οκτωβρίου στην Αλεξανδρούπολη.
Η Συνομοσπονδία βρίσκεται στο πλευρό των συνταξιούχων και καλεί όλους τους εργαζόμενους να στηρίξουν με κάθε μέσο και τρόπο τα δίκαια αιτήματά τους.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ

Ετικέτες

Κοινοποίηση:

Τελευταία Νέα