Η ΓΣΕΕ στηρίζει τον αγώνα των εργαζομένων του ΟΑΣΘ. Να εγκαταλείψει την αδιάλλακτη στάση της η διοίκηση του οργανισμού

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

12/3/21

Η ΓΣΕΕ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΟΑΣΘ

ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΕΙ ΤΗΝ ΑΔΙΑΛΛΑΚΤΗ ΣΤΑΣΗ ΤΗΣ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ

Η ΓΣΕΕ καταγγέλλει την απαράδεκτη στάση της Διοίκησης του Οργανισμού Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης, η οποία εκτός από την άρνησή της για υπογραφή Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας, παράλληλα βάζει στο στόχαστρο το Σωματείο Εργαζομένων του ΟΑΣΘ. Αυθαιρετώντας και καταστρατηγώντας νόμους και συμβάσεις δεν παρακρατεί από τους εργαζόμενους την εισφορά υπέρ του Σωματείου όπως συμβαίνει επί δεκαετίες, γεγονός που προκαλεί πρόβλημα στη λειτουργία του και κατ΄ επέκταση στην ύπαρξή του. 

Το Σωματείο των Εργαζομένων του ΟΑΣΘ, αριθμεί πάνω από 2.000 μέλη και την ώρα που δίνει τον αγώνα του για την υπογραφή Συλλογικής σύμβασης, η Διοίκηση του Οργανισμού για λόγους άσκησης πίεσης επιχειρεί την αποδυνάμωσή του. 

Η Συνομοσπονδία, απαιτεί από τη Διοίκηση του ΟΑΣΘ να εγκαταλείψει εδώ και τώρα την αδιάλλακτη στάση της,  να αφήσει στην άκρη τα αβάσιμα επιχειρήματα της, να υπογράψει άμεσα Συλλογική Σύμβαση Εργασίας και να καταβάλει τις εισφορές προς το σωματείο των εργαζόμενων.

 Στην παρούσα φάση οι εργαζόμενοι έχουν ανάγκη όσο ποτέ άλλοτε τους συνδικαλιστικούς φορείς και δεν θα επιτρέψουμε ενέργειες που έχουν ως τελικό στόχο τον περιορισμό των δικαιωμάτων των εργαζομένων.

                                                                                                     ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ

 

Ετικέτες

Κοινοποίηση:

Τελευταία Νέα