Ετήσια Έκθεση για την Εκπαίδευση 2016 – ΚΑΝΕΠ/ΓΣΕΕ (Full Video)

Το Κέντρο Ανάπτυξης Εκπαιδευτικής Πολιτικής της ΓΣΕΕ παρουσιάζει την Τρίτη 25 Απριλίου 2017 και ώρα 10:00 π.μ. στο Αμφιθέατρο του Μουσείου Ακροπόλεως (Διονυσίου Αρεοπαγίτου 15, Αθήνα) την Ετήσια Έκθεση 2016 για την Εκπαίδευση με θέμα «Τα βασικά μεγέθη της εκπαίδευσης: η ελληνική πρωτοβάθμια & δευτεροβάθμια εκπαίδευση. Μέρος Β: το εθνικό πλαίσιο αναφοράς».

Σε συνέχεια της καινοτόμου –για τα εκπαιδευτικά δεδομένα στην Ελλάδα– ερευνητικής προσπάθειας που ξεκίνησε το ΚΑΝΕΠ-ΓΣΕΕ το 2004, επιχειρείται η αποτύπωση και ποιοτική ανάλυση των βασικών χαρακτηριστικών γνωρισμάτων και των δεικτών «εισροών» και «εκροών» της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης της χώρας μας.

Μετά την παρουσίαση των ερευνητικών αποτελεσμάτων και των αντίστοιχων προτάσεων πολιτικής του ΚΑΝΕΠ-ΓΣΕΕ θα ακολουθήσουν τοποθετήσεις-παρεμβάσεις του Υπουργού Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων κ. Κώστα Γαβρόγλου και της Βουλευτού Επικρατείας – Τομεάρχη Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων της ΝΔ κας Νίκης Κεραμέως.

Στη συνέχεια της εκδήλωσης θα διεξαχθεί συζήτηση στρογγυλής τράπεζας με τη συμμετοχή της κας Μαριέττας Γιαννάκου, π. Υπουργού – π. Επικεφαλής Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΝΔ στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, του κ. Νίκου Φίλη, π. Υπουργού Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, και του κ. Σπύρου Γεωργάτου, Προέδρου του Εθνικού  Συμβουλίου Εκπαίδευσης και Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού (πρώην ΕΣΥΠ) με τη δυνατότητα συμμετοχής και παρεμβάσεων των παριστάμενων.

Δείτε το πρόγραμμα της εκδήλωσης εδώ

Δείτε την αφίσα της εκδήλωσης εδώ

Ετικέτες

Κοινοποίηση:

Τελευταία Νέα