ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΠΙΣΩ ΤΙΣ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΟΙ ΜΙΝΩΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ – ΚΑΝΟΥΝ ΟΝΕΙΡΑ ΑΠΑΤΗΛΑ ΟΣΟΙ ΟΝΕΙΡΕΥΟΝΤΑΙ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΔΙΧΩΣ ΣΥΝΔΙΚΑΤΑ

16.3.21

Η ΓΣΕΕ καταγγέλλει την αυταρχική, αντεργατική και παράνομη τακτική των Μινωικών Γραμμών, οι οποίες συνεχίζουν την επιχείρηση διάλυσης του Σωματείου των Εργαζομένων. Αγνοώντας το εργατικό δίκαιο της χώρας η Διοίκηση της Εταιρείας, μετά τις αρχικές 14 απολύσεις, προχωρά σε νέες απολύσεις μελών του Συλλόγου Εργαζομένων, οι οποίοι βρίσκονται μάλιστα από τον Οκτώβριο στο πρόγραμμα «ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ» για το οποίο η εταιρία λαμβάνει επιδοτήσεις για τη γραμμή της Κρήτης.

Η ΓΣΕΕ στηρίζει το αίτημα του Πανελληνίου Συνδέσμου Εργαζομένων στη Ναυτιλία και τον Τουρισμό και ζητά την άμεση παρέμβαση του Υπουργείου Εργασίας.
Η Συνομοσπονδία, σε συνεργασία με την Ένωση Εργαζομένων Καταναλωτών Ελλάδας θα εξετάσει μέτρα αντιμετώπισης φαινομένων εργοδοτικής αυθαιρεσίας, ώστε να αξιοποιηθεί η δύναμη των μελών μας εργαζομένων-καταναλωτών. Αν κάποιοι εργοδότες επιθυμούν μία χώρα χωρίς συνδικάτα να ξέρουν ότι κάνουν όνειρα απατηλά.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ

ΚοινοποιήστεShare on Facebook