ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ-Η ΓΣΕΕ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΕΤΕΡ

• 1 Like

7/2/17

Η ΓΣΕΕ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΕΤΕΡ

Η ΓΣΕΕ βρίσκεται στο πλευρό του πρώην Προέδρου της Ένωσης Τεχνικών Ελληνικής Ραδιοφωνίας Δημήτρη Καμαρινόπουλου, ο οποίος δικάζεται αύριο Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου για δυσφήμιση ανώνυμης εταιρείας.Η δίωξη αφορά στις ανακοινώσεις της ΕΤΕΡ για το ραδιοσταθμό FLASH το 2011,οπότε η τότε ιδιοκτησία προχωρούσε σε σωρεία απολύσεων. Είναι απαράδεκτο συνδικαλιστές να σύρονται στα δικαστήρια επειδή υπερασπίστηκαν θέσεις εργασίας έπραξαν δηλαδή το αυτονόητο και ήρθαν αντιμέτωποι με την εργοδοτική αυθαιρεσία, γεγονός που επιβεβαιώνεται από την πορεία και τις εξελίξεις στη συγκεκριμένη επιχείρηση. Τέτοιου είδους ενέργειες που βάζουν στο στόχαστρο τη συνδικαλιστική δράση είναι καταδικαστέες και έχουν εμφανή στόχο τον εκφοβισμό των εργαζομένων.Η ΓΣΕΕ καταδικάζει την ποινικοποίηση της συνδικαλιστικής δράσης και επαναλαμβάνει ότι τέτοιες πρακτικές, δεν αποτέλεσαν και δεν θα αποτελέσουν,εμπόδιο στο στόχο της συνδικαλιστικής εκπροσώπησης των εργαζομένων που δεν είναι άλλος από τη διασφάλιση των δικαιωμάτων του κόσμου της εργασίας.

ΚοινοποιήστεShare on Facebook
Tweet about this on Twitter